Jak dál?

2. 4. 2008 19:22
            Usilovně jsem přemýšlela, jak napsat nějaký další článek. Aby byl tak čtený, aby se vám líbil, abyste ho tak hojně komentovali, aby i úplně neznámý lidi inspiroval k tomu, aby mi napsali vzkaz. Přesně to se totiž dělo poté, co jsem tady zveřejnila ten rozhovor s dopravním policistou. Ale pak jsem si díky jednomu milému člověkovi uvědomila, že o tyhle věci by mě vůbec nemělo jít v první řadě. Nezačla jsem přece tenhle blog psát proto, aby měl meganávštěvnost a aby mi lidi psali nadšený komentáře. Původně to měl být úplně obyčejný deník z cest, přes který dám vědět všem mým známým, kamarádům, rodině a přátelům, jak se mi tu daří. Ale potom se najednou začaly objevovat ty kladný reakce a tak jsem chtěla psát ještě zajímavějc, aby jich bylo ještě víc. Neříká se, že s jídlem roste chuť? Nakonec jsem se dostala do bodu, kdy jsem pořád čekala na něco, co by bylo ještě zajímavější a hezčí než ty poslední články a co bych taky tak uměla podat. A nepsala jsem nic, pořád mi všechno připadalo děsně obyčejný a nezáživný.

A proto teď mírním svoje ambice a pokračuju v psaní mých obyčejných článků o obyčejných dnech, které možná ne vždycky budou mít v sobě hlubokou myšlenku a většinou nebudou mít ani žádnou extra formu, ale budou. :-)

Zobrazeno 1033×

Komentáře

HejTi

To je krásnej příspěvek:o)

RadekOwen

.. mas pravdu :) .. hold tvoje cestovatelske zazitky nadschly siroke publikum ;) .. btw zivot je krasny sam o sobe .. neni poteba vymyslat nejake prikraslovadla a tvorit bestsellery ;)

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio