Zl 33, 10

2. 4. 2008 19:28

Záměry národů Hospodin maří, lidem úmysly hatí.

Tenhe žalm jsem našla jednou při listování Biblí. A trochu mě vylekal, protože právě (no, vlastně už asi dva měsíce:) mám v úmyslu prožít  jeden nezapomenuelnej týden v horách Serra de Estrela. Záměr: trocha putování a poznávání místní přírody, trochu odpočinek od ruchu města a hlavně spoustu času prožitýho společně s mým namoradem.

Včera už jsem myslela, že se moje obava stává skutečností, ale vyvrtnutej kotník byl jen aprílovej vtip, na kterej jsem spolkla i s navijákem :))

Zatím se teda všechno daří:

Když jsem včera utíkala ze Choupalu (už se mi tam začíná líbit, pře je to výbornej terén na běhání), jsem potkala Evu s Martinem. To jsou dva moc sympatičtí skoromanželé z Brna, takoví dobře kulturně, sportovně i cestovně akční. Potvrdili mi, že stan si můžu půjčit, ať k nim večer zajdu. Zašla jsem a kromě stanu jsem si odnesla i spacák a karimatku:) A výborně jsme si popovídali o všem možným nad večeří:)

Počasí je teď už vyloženě letní, i když před pár dny jsme se choulili do svetrů.

Letecká společnost zatím nezkrachovala, v Portugalsku to nevypadá na žádný politický převrat... Tak já vám potom napíšu, jak to dopadlo :)

Zobrazeno 1112×

Komentáře

trpas

Katko dala ses na běhání?:-)pokud ano,tak az prijedes tak usporadame nakej spolecnej beh:D

jo jeste todle Ti musim rict,v nedeli sme domlouvali s Lacim zas nakej vylet na kolech,tak se mas na co tesit...prazdniny sou za dverma:-)

katerzina

Jsem pro, Pášo! Ale upozorňuju, že nejsem maratonec ani sprinter;) Na kola s Lacim? Zase přes kořeny? Už se těším teď:)

Eleeshebat

Jojo, přeju kráásný čas s namoradem, kořenama, stanem, horama a běháním...

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio